Beschrijving

Aan de doorgaande weg van het dorp ligt dit vrijstaande woonhuis met grote aangebouwde stenen garage / schuur en stal met 2 paardenboxen op een ruime kavel van 3120 m². De woning is levensloopbestendig, er is een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De woning is traditioneel gebouwd in 1968, de kozijnen zijn van hout en er is beneden dubbel glas, de spouwmuren van de woning zijn geïsoleerd met korrels. Bouwjaar is 1968. 
Er is een dubbele oprit en een perceel grasland achter de schuur.
De grote aangebouwde stenen garage / schuur heeft spouwmuren en een overheaddeur er is krachtstroom.

Behalve 2 basisscholen is er ook een buurtsuper en een dorpshuis. Het nabijgelegen dorp Marum heeft vele voorzieningen, winkels en sportmogelijkheden. Om heerlijk in de bossen te wandelen is Bakkeveen op enkele minuten met de auto te bereiken of met een kwartiertje op de fiets.
De A7 ligt op 5 minuten rijden met de auto en brengt u in korte tijd naar Heerenveen, Leeuwarden, Drachten, Groningen of Assen.

Indeling

overkapte entree, ruime hal met tegelvloer en spiltrap en vide, meterkast en toilet, lichte woonkamer 33,6 m² met veel raampartijen, schouw met houtkachel en radiatoren, gesloten keuken met keukenblok in hoekopstelling en voorzien van enig inbouwapparatuur er liggen deels tegels en deels vloerbedekking, vanuit de keuken naar de slaapkamer van 15 m², de badkamer is aangrenzend en is voorzien van een douche en wastafel en is fraai betegeld.                                           
Vanuit de keuken naar de achter hal met CV ketel en buitendeur.
De stenen garage/ schuur van de woning is te bereiken via de ruime bijkeuken met aansluitingen voor witgoed en er is een aparte berging. Je kan zowel links als aan de rechterkant naar de schuur, rechts heeft een overheaddeur. De schuur is bijna 12 meter x 7,5 en de nokhoogte is 4,45 meter.
Aangebouwd is de stal met daarin 2 paardenboxen en 2 grote houten deuren 8,15 meter lang en 7,5 meter breed.

Eerste verdieping

overloop met vide en 3 slaapkamers, 2 aan beide zijkanten en 1 in het midden. Alle slaapkamers hebben een wastafel, twee ervan hebben vaste kasten, de een heeft een klein balkon en er is aan de achterzijde een dakkapel.

Tuin

er is een voortuin met vaste planten en aan de ene kant is de oprit naar de garage via een verhard pad en langs de andere kant een fraaie brede oprit, achter de woning ligt een zonnig terras en een fraaie tuin met ook hier vaste planten. Achter de stal is een perceel grasland.

Bijzonderheden

Semi bungalow
Grote stenen garage/ schuur
Stal met 2 paardenboxen
Betonvloeren woning
4 slaapkamers

Kenmerken