Beschrijving

Aan de doorgaande weg staat deze leuke vrijstaande woning op een kavel van 482 m². De in 1917 gebouwde woning heeft een royale vrijstaande garage / schuur met zolder. Er is op de begane grond een extra kamer geschikt als een werkkamer en er is een royale woonkeuken. 
Er is grotendeels dubbel glas ( boven enkel glas ), verwarming gaat via gaskachels, de vloeren zijn van hout en de oprit wordt samen met de buren gebruikt. Er is een recht van overpad.

Het dorp Nuis is fraai gelegen in de gemeente Westerkwartier te midden van landerijen en natuur en Tolbert, Leek en Marum liggen om de hoek. Een mooie landelijke omgeving.
De centrale ligging aan de A7 maakt dat Groningen en Drachten uitstekend bereikbaar zijn.
De omgeving biedt prachtige wandel- en fietsroutes voor heerlijke ontspanning.
Volop winkelen kunt u in de nabij gelegen dorpen Leek en Marum, hier vind u een uitgebreid aanbod van winkels.

Indeling

entree, hal met meterkast , trapopgang en trapkast, woonkamer met fraai uitzicht over het landelijk gebied, gesloten woonkeuken met keuken in rechte opstelling toegang tot een extra woonruimte , was in gebruik als slaapkamer maar is ook geschikt als werkkamer. Vanuit de keuken toegang tot het later aangebouwde achterhuis met de bijkeuken, badkamer met douche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine. Hier is ook het toilet en de achterdeur naar het terras. Vanaf het terras kan je genieten van het mooie uitzicht over de weilanden richting Coendersbos en Coendersborgh. 

De garage / schuur is vrijstaand en heeft een lengte van 7,82 meter en een breedte van 5,56 meter. Het is opgedeeld in een garage en schuur. Hierboven is een riante zolderruimte.

Eerste verdieping

overloop met bergruimte en een ingebouwde kast, er zijn 3 slaapkamers en de slaapkamer aan de achterzijde heeft een deur naar het platte dak van het achterhuis.

Tuin

de voortuin is voorzien van vaste planten, er is een gedeelde oprit en de zij -/ en achtertuin liggen op het zuidoosten.

Bijzonderheden

Mooie ligging, uitzicht over coulisselandschap
Vrijstaande woning
Extra ruimtes beneden
3 slaapkamers boven
Vrijstaande garage / schuur
Verwarming middels gaskachels

Kenmerken