Aankoop van een woning

Wij begrijpen dat je niet zomaar een huis zoekt. Je zoekt je droomhuis.

Heb jij je droomwoning gevonden? Dan is het tijd om ons in te schakelen. Wij gaan graag mee om de woning uitvoerig te bekijken en geven advies over de gevraagde prijs en of die prijs reëel is. Wanneer er nog andere stukken moeten worden opgevraagd geven wij dit aan. Ook laten we je weten wanneer het verstandig is om een bouwkundig rapport te laten maken. Ook de onderhandelingen regelen we na overleg met jou, want jij bent en blijft tenslotte de koper. Dit alles doen we tegen een scherp tarief.

Wij staan voor je klaar om samen met jou een nieuwe woning te kopen. Ben jij ook klaar naar de zoektocht van jouw droomwoning?

Westerkwartier

Makelaardij Reinette is gelegen in het Westerkwartier. Westerkwartier is een gemeente in de provincie Groningen die ontstaan is uit de gemeenten Grootegast, Leek, Zuidhorn en Marum. Het Westerkwartier is een van de drie kwartieren van de Groninger Ommelanden en omvat vier zelfstandige gemeenten: Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn. De gemeente bestaat vanaf 1 januari 2019.

Het westerkwartier is een gebied waar we trots op mogen zijn. Een groot landschap waarin sloten, weilanden en leuke dorpjes zich afwisselen. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe woning wil je wel weten wat de omgeving precies te bieden heeft. Wij weten dan iedereen zo zijn eigen wensen heeft en het Westerkwartier heeft genoeg voor jou te bieden. De gemeente bestaat uit leuke dorpen waar we je graag alle informatie over willen geven.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van wonen in het Westerkwartier? Maak dan een afspraak.

Maak een afspraak